saltar al contingut principal

Personal EUSES i CESDA

Escola Universitària de la Salut i l'Esport i Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació

Com a personal de EUSES ( Escola Universitària de la Salut i l'Esport ) o personal del CESDA ( Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació ) aquests són els vostres Serveis Digitals de la Universitat Rovira i Virgili:

Accés ordinadors del CRAI
Per a poder accedir als ordinadors del CRAI (Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació), us haureu de validar amb les credencials d'usuari:
  - Codi usuari: codi_usuari@pdi.urv.cat      (Veure format)
  - Clau d'acés: inicialment, és la data de naixement en format dd-MMM-aa.
    Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser (GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET,OCT, NOV, DES)

Us recomanem el canvi d'aquesta clau d'accés mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url:
https://idm.urv.cat/idm/user

Vull canviar la meva clau d'accés
Tots els Serveis Digitals de la Universitat validen amb el mateix codi d'usuari i clau d'accés.
Podeu canviar la vostra clau d'accés actual mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url:
https://idm.urv.cat/idm/user

Passos:

  • Connectar-se a la plana web: https://idm.urv.cat/idm/user
  • Introduir el codi d'usuari i clau d'accés habituals que feu servir per accedir a Intranet, Campus Virtual, Correu Electrònic, etc.
  • Clicar el botó Entrar
  • Si la validació ha estat correcta, entrareu a una pantalla que us permet canviar la clau d'accés o canviar les respostes de la pregunta d'autentificació. Entrem a l'apartat "Canviar la clau d'accés"
  • Posar a les dues caselles que apareixen una nova clau d'accés i clicar el botó "Canviar clau d'accés". Recordeu que aquesta clau ha d'acomplir certes regles que estan especificades a la mateixa plana. Cas que no les acompleixi el sistema us n'informarà de forma pertinent i l'haureu de canviar.
  • Si tot ha anat bé apareix el missatge "Canvi de clau d'accés realitzat correctament". Clicar el botó "SORTIR" que apareix a l'angle superior dret de la plana.
  • A partir d'aquest moment ja es pot entrar als serveis digitals de la URV amb l'usuari i clau d'accés que hagueu definit anteriorment.
  • També podreu formular una pregunta / resposta que us permetrà poder restaurar en un futur la vostra clau d'accés sense necessitat d'intervenció per part del Servei de Recursos Informàtics i TIC.

Accés a Wifi en el CRAI
Per a poder accedir a Internet via Wifi, us haureu de conectar al SSID: CRAI-URV. El vostre codi usuari i clau d'accés, són els mateixos que per accedir als ordinadors dels CRAI.
Podeu trobar tota la informació de com configurar els vostres ordinadors / dispositius en el següent enllaç:
Enllaç Servei Wifi URV

Accés aplicatius CRAI
Podreu trobar tota la informació de quins aplicatius teniu accés en l'enllaç del CRAI. L'accés a la Biblioteca Digital de la Universitat (SABiDi) està restringit als ordinadors de la Universitat. Enllaç CRAI

Suport
- Per qüestions d'accés als ordinadors del CRAI, desconeixença o pèrdua de clau d'accés o conexió Wifi CRAI, seguiu el següent formulari.
- Per qüestions relacionades amb els serveis que ofereix el CRAI, utilitzeu el servei de Pregunt@